Om mig

Jeg har altid været drevet af skabe samfundsmæssige forandringer. Det har været min ”nordstjerne” og ledetråd. I 20 år har jeg arbejdet med international sikkerhed, fredsopbygning og udvikling. Det har jeg blandt andet gjort i organisationer som NATO, FN og Udenrigsministeriet. Nu er vi blevet overhalet indenom af klima- og miljøproblemer. Derfor har jeg skiftet arbejde og branche og arbejder til daglig med, hvordan den private og offentlige sektor sammen kan finde løsninger til at overvinde globale miljø, klima og sociale udfordringer og samtidig skabe forretningsmuligheder og jobs. Jeg er ansat i A.P. Møller Mærsk som senior manager for strategi og bæredygtighed.

Jeg nyder at komme ud i verden og møde nye kulturer, hvilket mit arbejdsliv også afspejler. Jeg har mange års erfaring med strategisk planlægning, politikudvikling, international rådgivning, ledelse, risikostyring, forhandling og konfliktløsning.

Derudover har jeg boet i udlandet i 13 år, blandt andet i Afghanistan, Senegal, Sydafrika, Egypten og Kirgisien, USA og Schweiz. I alt har jeg rejst i 65 lande. Jeg er medlem af De Kvindelige Eventyrers Klub og Nordiske Kvinders Konfliktløsnings Netværk.

I min fritid er jeg et sports- og udendørsmenneske. Jeg er skiinstruktør og nyder at være i bjergene. Hvad end det er på ski eller med vandrestøvlerne på sammen med min familie eller gode venner. Jeg nyder roen på de danske have, når jeg sejler en tur i havkajakken eller på en stand-up paddle. På Frederiksberg og i København kan jeg rigtig godt lide at være til jazzkoncerter og livebands, se et godt teaterstykke eller en kunstudstilling. Vores rige kulturliv er et nationalskat og vigtig for vores trivsel og identitet som befolkning. Jeg nyder også at cykle rundt i vores flotte og hyggelige hovedstad.  Privat er jeg gift med Jens, og vi har tilsammen tre drenge.