Danmark vil Verden

Erhvervsklub med internationalt udsyn og politisk samspil.

I internationale sammenhænge har Danmark flere steder førertrøjen på – skubbet godt på vej af vores gåpåmod, kreativitet og løsningsorienteret tilgang. Vores grønne omstilling, etik og innovation inspirerer andre. Og vores samfund, der bliver omtalt og fremhævet af verdens medier og centrale ledere, er kendetegnet af velstand, sikkerhed og tillid og giver os en central position på den internationale scene.

Jeg slår dørene op for at invitere dig med i Danmark vil Verden. Det er min mission som folketingsvalgt politiker at styrke Danmarks internationale position, og det vil jeg gerne gøre sammen med dig og andre vigtige erhvervsfolk.

Hvad indeholder Danmark vil Verden?

En perlerække af ledende toppolitikere, eksperter og erhvervsfolk vil gennem eksklusive events, arrangementer, foredrag og spændende oplæg dele ud af deres viden, erfaringer og visionære tilgang, så du og Danmark fortsat kan være en innovativ, grøn og visionær nation – både politisk og erhvervsmæssigt. Der vil også være små og særlige ekskursioner og rundvisninger af og til.

Sammen med min strategigruppe driver jeg Danmark vil Verden, og vil derfor sørge for løbende at udvikle erhvervsklubben med spændende og anderledes initiativer, så du går fra møder og events med bagagen fyldt med inspiration og udsyn. Jeg har selv arbejdet 15 år internationalt for FN, Udenrigsministeriet, EU, NATO, Mærsk samt internationale konsulenthuse, heriblandt Control Risk Group og Deloitte.

For mere information kontakt mig på katarina.ammitzboll@ft.dk

Fokus i 2022 for Danmark vil Verden

I 2022 har jeg valgt at sætte fokus på klima, den grønne omstilling og IT & digitalisering og med udgangspunkt i at styrke vores internationale udsyn og position. Den grønne omstilling er grobund for en række succesrige virksomheder, startups og eksportaftaler.