Danmark vil Verden

Erhvervsklub med internationalt udsyn og politisk samspil.

I internationale sammenhænge har Danmark flere steder førertrøjen på – skubbet godt på vej af vores gå-på-mod, kreativitet og løsningsorienterede tilgang. Vores grønne omstilling, etik og innovation inspirerer andre. Og vores samfund, der bliver omtalt og fremhævet af verdens medier og centrale ledere, er kendetegnet af velstand, sikkerhed og tillid og giver os en central position på den internationale scene.

Jeg slår dørene op for at invitere dig med i Danmark vil Verden. Det er min mission som folketingsvalget politiker at styrke Danmarks internationale position, og det vil jeg gerne gøre sammen med dig og andre vigtige erhvervsfolk.

Fokus i 2021 for Danmark vil Verden

I 2021 har jeg valgt at sætte fokus på klima, den grønne omstilling og IT& digitalisering og med udgangspunkt i at styrke vores internationale udsyn og position. Den grønne omstilling er grobund for en række succesrige virksomheder, start-ups og eksportaftaler.

Hvad indeholder Danmark vil Verden?

En perlerække af ledende toppolitikere, eksperter og erhvervsfolk vil gennem eksklusive events, arrangementer, foredrag og spændende oplæg dele ud af deres viden, erfaringer og visionær tilgang, så du og Danmark fortsat kan være en innovativ, grøn og visionær nation – både politisk og erhvervsmæssigt. Der vil også være små og særlige ekskursioner og rundvisninger af og til.

Sammen med min strategi-gruppe driver jeg Danmark vil Verden og vil derfor sørge for løbende at udvikle erhvervsklubben med spændende og anderledes initiativer, så du går fra møder og events med bagagen fyldt med inspiration og udsyn. Jeg har selv arbejdet 15 år internationalt for FN, Udenrigsministeriet, EU, NATO, internationale konsulenthus Control Risks, og for Deloitte og Mærsk.

For mere information kontakt mig på katarina.ammitzboll@ft.dk